Parkhotel Kirchberg

Kom genieten van een heerlijke wintersportvakantie in het midden van de Kitzbüheler Alpen bij Parkhotel Kirchberg. Het ***Parkhotel ligt op maar liefst 300 meter van de bruisende centrum van Kirchberg. Voor de skiliften van het immense skigebied zetten wij onze eigen luxe touringcar in of je reist met de gratis skibus. Deze start op circa 300m wandelen van het hotel en brengt je naar de Skirast of Fleckalmbahn.

Faciliteiten
In het gezellige Parkhotel Kirchberg is uiteraard een eigen receptie (met kluisjes) en een gezellige bar waar je met je groep een gezellige avond kan hebben. Daarnaast beschikt het hotel over een eigen Finse Sauna en Infrarood sauna.

Verzorging
Je verblijft in Parkhotel Kirchberg op basis van halfpension met in de ochtend een rijkelijk ontbijtbuffet en in de avond een 4-gangen menu met saladebuffet.

Facilititeiten:

  • Après-ski
  • Budget
  • Wi-fi

Per persoon al vanaf:

€ ,-

Kamers

Kamerindeling

Het hotel beschikt over 43 kamers met ruimte voor 2 tot 4 personen. De kamers zijn ruim opgezet en beschikken allen over een balkon. In alle kamers tref je een kabel tv, badkamer met bad of douche en WC.In totaal kunnen hier circa 100 personen verblijven.

Is Parkhotel Kirchberg toch niet helemaal wat je zoekt? Kijk dan eens bij één van onze andere hotels in Kirchberg:

Oostenrijk, Kirchberg

Rondom de plaatsen Kitzbühel, Kirchberg, Jochberg en Aschau strekt zich een gigantisch skigebied uit dat bekend staat als het Skigrossraum Kitzbühel. Hier ontbreekt het je aan niets! Er zijn maar liefst 53 snelle kabelbanen en liften, 209 kilometer aan afdalingen van alle niveaus, soms met een hoogteverschil van meer dan 1000 meter en een ultramodern besneeuwingssysteem.

De dorpen verschillen van karakter: van het kleine, rustige Aschau en Jochberg, tot het chique, mondaine Kitzbühel en niet te vergeten .. het populaire, gezellige Kirchberg. Bij Kirchberg ligt voor beginners een aantal mooie pistes rond de Gaisberg. Gevorderde skiërs zijn met de Pengelstein-lift, de Maierl-liften of de Fleckalm-gondelbaan in korte tijd op de hogere pistes. Vanaf daar heb je ook direct aansluiting op de beroemde Hahnenkamm-pistes. Met de ‘Safari Express’ kun je vervolgens verder naar het gebied van Jochberg en Paß Thurn, waarmee je wel eventjes zoet bent!  Ook aan de snowboarders is gedacht. Bij Kitzbühel ligt een apart gebiedje, de Kitzbüheler Horn, voor een groot gedeelte omgebouwd tot funpark voor snowboarders. In dit hele gebied zijn 150 km aan langlaufloipes.

Enkele Skigrossraum Kitzbühel feiten op een rijtje:

Hoogte: 800 – 2004 meter.
995 sneeuwkanonnen aanwezig
Skipas: voor het hele gebied
Geprepareerde pistes: 173 km: 91 km Blauw, 57 km Rood, 12 km Zwart
Ongeprepareerde pistes: 36km skiroute

Snowboard: 2 halfpipes en 2 funparks
Langlaufen: 150 km aan loipes
Liften: 53;
11 gondels met 28 stoeltjes, 7 sleep, 8 transportbanden

Vervoer

Active Adventure laat al haar wintersportreizen per luxe Royal Class touringcar uitvoeren door de Winterliner. De Winterliner rijdt iedere vrijdag naar Oostenrijk. Je kunt al meerijden vanaf half december tot eind maart. De uitstaplocatie is centraal gelegen in Kirchberg. Ben je met een groep dan rijden ze graag tot voor de deur van het hotel. Aangezien Kirchberg redelijk aan het begin van de uitstaproute ligt, zal je rond 06.30uur aankomen in Kirchberg.

Als je met een groep bent dan kun je natuurlijk je eigen touringcar huren. Dan kun je je eigen vertrektijd bepalen en zoeken wij een passende touringcar voor jouw groep.

De Winterliner heeft een zeer ruime ervaring in het wintersportvervoer en rijdt iedere vrijdag heen en iedere zaterdagavond weer terug. Tevens zijn er enkele periodes in het seizoen dat er een weekend wordt gereden. Je kan alleen met de bus of juist met de gehele groep. Is jouw groep groter dan 30 personen? Dan is het misschien wel leuk om met een eigen Winterliner te gaan.

Voor meer informatie over het boeken van een ticket of het huren van een eigen Winterliner verwijzen wij je graag door naar hun website: Winterliner (je komt op een pagina buiten onze website terecht).

Alles veilig regelen?

Ga nooit onverzekerd op wintersport!

Bij de voorbereiding van je wintersportreis of skivakantie mag een goede verzekering niet ontbreken. Bij Allianz Global Assistance ben je voor het verzekeren van je vakantie of reis aan het juiste adres. Allianz Global Assistance is de grootste reisverzekeraar en hulpverlener ter wereld. Of je nu gaat skiën of eilandhoppen: je bent altijd verzekerd op de beste manier.

Via onze handige internetmodule kunt je direct online de premie berekenen.

Bereken hier direct je premie (je gaat naar een pagina buiten deze website)

Dit houdt je verzekering in:
1. wereldwijd professionele hulp bij ziekte en ongeval
2. uitgebreide vergoeding van medische kosten, als aanvulling op de dekking van je zorgverzekering
3. snelle en eerlijke schadebehandeling bij verlies, diefstal en beschadiging van je bagage
4. kinderen tot en met 4 jaar gratis meeverzekerd
Dit betekent Allianz Global Assistance:
24 uur per dag en 7 dagen per week beschikbaar; Eigen alarmcentrales in 29 landen wereldwijd; Professionele hulp in de Nederlandse taal; Het inschakelen van de beste artsen of ziekenhuizen ter plaatse; Snelle en eerlijke schadebehandeling; HelpMe app, hulpverlening binnen handbereik

Prijzen

Genoemd tarief is per persoon per nacht in het laagseizoen.

Wil je een offerte op maat voor jouw groep? Vul dan ons offerteformulier in en wij mailen je zo snel mogelijk een scherp voorstel.

Huur je ski- en snowboardmateriaal eenvoudig in Kirchberg.
Huur direct je skimateriaal bij één van onze vaste partners in Kirchberg. Wij hebben een samenwerking met SKISET. Zij bieden je een zeer goede kwaliteit ski’s of snowboard voor een zeer scherpe prijs. Je kunt je eigen materiaal eenvoudig online boeken en betalen. Direct ontvang je een voucher met welke je het materiaal in de winkel kan ophalen.

Huur hier direct je ski’s of snowboard bij SKISET (je gaat naar een andere pagina buiten de website).