Wintersport
De specialist in groepreizen op maat.
WEEKEND Winterberg

Ga op wintersport naar het vlakbij gelegen Winterberg in het Sauerland. Deze wintersportbestemming is ideaal voor groepen. Een ideale schoolreis of bedrijfsuitje in de sneeuw. Wij regelen de complete reis van begin tot eind.

Overzicht
Met je collega's een weekend skien? Of met de leerlingen een weekend op schoolreis? Wij organiseren voor jullie een onvergetelijke wintersport in het bekende Winterberg. Op nog geen drie uur rijden sta je midden in het moderne skigebied "Skiliftkarussell Winterberg". In ons aanbod hebben wij diverse hotels, appartementen en jeugdherbergen. Enkele liggen net buiten Winterberg. De meeste liggen op loopafstand van de piste en het centrum.

Graag informeren wij je ook over de mogelijkheden in het skigebied van Altastenberg en Neuastenberg.


Groepen
Onze organisatie is voornamelijk ingericht op wintersportreizen voor groepen. Het is onze specialiteit. Voor iederen groep schrijven wij een offerte op maat. Je ontvangt deze al binnen enkele werkdagen. Omdat iedere groep anders is, zijn ook de wensen van iedere groep anders. Door onze jarenlange ervaring in Winterberg weten wij precies waar we moeten zijn om jullie van een super wintersportreis te laten genieten.