Wintersport
De specialist in groepreizen op maat.
DAGREIS Winterberg

Ervaar het complete wintersportgevoel in Winterberg. Ga een dag skien met je school, bedrijf vereniging of vriendengroep. Een toplocatie voor een superdag in de sneeuw.

Overzicht
Skien in Winterberg is een populair onder de bedrijven en scholen voor een dag wintersporten. Al vroeg in de ochtend komen wij je groep ophalen met een van onze luxe touringcars. We streven naar een aankomst rond 09.00uur in Winterberg. Dan ben je alle drukte voor en kunnen we gelijk doorlopen naar de skiverhuur en ontvang je de liftpassen.
Eventuele ski- of snowboardlessen starten direct. 

Apres-ski
Ook in Winterberg weten ze wat apres-ski is! Terwijl de laatste nog van de piste afdalen is de apres-ski al in volle gang. Tot aan het vertrek maken we er een groot feest van.

Sneeuwgarantie
Winterberg is van half december tot half maart sneeuwzeker door de vele sneeuwkanonnen. Dit seizoen is er zelfs een fabriek geopend die sneeuw maakt bij temperaturen bovenm 0. De kans dat er geen sneeuw ligt wordt dus steeds kleiner. ligt er onverhoopt toch geen sneeuw of draaien de liften niet? Dan verzetten we deze dagreis kosteloos naar een andere datum. Ligt er dan ook geen sneeuw dan ben je ons ook geen kosten schuldig.