Wintersport
De specialist in groepreizen op maat.
Hotel das Waldhaus

Hotel das Waldhaus is een sfeervol hotel gelegen in Winterberg. Groepen tot 70 personen hier terecht. Het centrum en de pistes liggen op loopafstand.

Overzicht
Aan de rand van Winterberg ligt het prachtige Hotel das Waldhaus. Dit sfeervolle hotel ligt temidden van de pistes en liften. Naar het centrum en de apres-ski wandelt u binnen 15 minuten. In Hotel das Waldhaus kunt u met een groep verblijven tot maximaal 70 personen. Het hotel beschikt over 23 kamers welke allen voorzien zijn van badkamer, douche en toilet. Naast deze comfortabele kamers is er een wellness- en saunaruimte. Uiteraard kunt u na een dag intensief wintersporten gezellige naborrelen aan de eigen bar. Tip: probeer een het huisdrankje: een Sauerland Kruidenlikeurtje.

Met de bus?
Iedere week rijdt de Winterliner naar de sneeuw in Winterberg. Het vertrek is op vrijdagochtend (retour op zondagavond). Bij grote groepen zetten wij een aparte bus voor uw groep in en is de vertrektijd in overleg. Uw uitstapplaats in Winterberg is vlakbij Hotel das Waldhaus (ca. 200m wandelen).