Wintersport
De specialist in groepreizen op maat.
Ferienpark Hollandia

Ferienpark Hollandia beschikt over twee hotels en een groepsaccommodatie. Een ideale locatie voor bedrijven en schoolgroepen die voor een weekend of week willen wintersporten in Winterberg.

Overzicht
Ferienpark Hollandia is gelegen in het dorpje Bestwig, op circa 30 minuten rijden van het bekendeWinterberg. Komt u met een van onze luxe touringcars naar Ferienpark Hollandia? Dan brengen wij u graag naar de piste en weer terug.

Het hotel bestaat uit ongeveer 40 kamers en is verdeeld over twee gebouwen die naast elkaar liggen. De groepsaccommodatie beschikt over ca 75 bedden. Daarnaast beschikt men over diverse appartementen tot 12 personen. Voor grote groepen is een combinatie van de gebouwen uiteraard mogelijk. Alle gebouwen liggen op hetzelfde terrein en dicht tegen elkaar.

Programma
Voor een compleet programma hebben wij alle middelen tot de beschikking. Wij verzorgen de skiverhuur, liftpassen, ski en snowboard lessen, vervoer, accommodatie en eventueel een avondprogramma. Iedere groep is bij ons uniek en daarom zijn de programma's dat ook. Wij maken graag een voorstel voor uw school op maat.