Wintersport
De specialist in groepreizen op maat.
Sporthotel Kirchmeier

Sporthotel Kirchmeier is een fantastisch hotel net buiten Winterberg, maar op loopafstand van de piste in Altastenberg. Het drie-sterren hotel beschikt over 92 kamers en is voorzien van een zeer luxe wellness, gezellige hotelbar en diverse recreatie ruimtes.

Overzicht
Sporthotel Kirchmeier is een van de grootste hotels in het Sauerland terwijl dit niet zo lijkt. Van buitenaf zijn het allemaal kleine gebouwen, maar staan ondergronds met elkaar in verbinding. Op deze manier kunt u gemakkelijk van het ene naar het andere gebouw wandelen in een verwarmde omgeving. Voor groepen is het hotel zeer geschikt vanwege de hoeveelheid kamers en de uitgebreide faciliteiten.
Het hotel beschikt over maar liefst 92 kamers, een zeer luxe wellnessruimte (zwembad en uitgebreide saunafaciliteiten), tennisbaan, feestelijke hotelbar en uitgebreide ontbijt- en avondbuffetten.

Het skigebied van Altastenberg ligt op 500m. Het gebied is een uitstekend alternatief voor het drukke Winterberg. Voor het skigebied van Winterberg gebruiken wij onze eigen bus en staat u binnen 5 minuten in de sneeuw. De langlaufloipes starten direct achter het hotel en staan in verbinding met het complete langlauf netwerk van het Sauerland.

Met een groep naar Sporthotel kirchmeier?
Onze specialiteit is het organiseren van groepsreizen. In Sporthotel Kirchmeier zijn groepen zeer welkom en daar is het hotel ook op ingericht. In de eetzaal heeft u een eigen ruimte en proberen we de kamers direct bij elkaar te boeken (echter wel afhankelijk van de grootte). Tijdens uw reis is er Nederlandse reisleiding in Winterberg of Altastenberg aanwezig. Zij helpen u bij de skiverhuur, delen de liftpassen uit en zorgen dat iedereen bij de juiste klas staat voor eventuele lessen. Uiteraard mag de beroemde apres-ski in Duitsland niet worden vergeten en laten die graag zien.