Wintersport
De specialist in groepreizen op maat.
Hotel zur Sonne

Hotel zur Sonne ligt op slechts 150m. van de pistes van Winterberg. U treft hier direct de skiverhuur en de skischool. Om de wintersportdag compleet te maken ligt de apres-ski op slechts 10minuten wandelen.

Overzicht
In de directe omgeving van het familiehotel zur Sonne vindt u het skigebied van Winterberg met de beroemde skischans, de skipistes en de liften. Op slechts 500m van het hotel ligt de Internationale bobsleebaan. Hier vinden de hele winter trainingen en wedstrijden plaats. Het centrum van Winterberg ligt op nog geen 10minuten wandelen van het hotel.
Het skigebied van Winterberg is slechts 150 meter van het hotel gelegen.

De locatie van Hotel zur Sonne is zeer uniek ten opzichte van de andere hotels in Winterberg. In de direct omgeving van het hotel treft u alle faciliteiten die nodig zijn voor een complete wintersportvakantie.

Het hotel heeft een capaciteit tot ca. 50 personen. Is uw groep groter? Dan kunnen wij extra kamers bieden in de directe omgeving.

Met de bus naar Winterberg?
Iedere week rijdt de Winterliner vanuit meerdere plaatsen in Nederland naar het skigebied van Winterberg. Als u met een grote groep reist is het voordeliger om een eigen bus in te zetten. U bepaald dan ook uw eigen opstapplaats en vertrektijd.