Wintersport
De specialist in groepreizen op maat.
Sauerland Alpin Hotel***

Sauerland Alpin Hotel is een drie sterren hotel en van alle gemakken voorzien. Een voordelig hotel die flexibel inspeelt op de verblijfsperiode. Dicht bij Winterberg en ideaal voor groepen. Het hotel heeft 116 kamers.

Overzicht
Het Sauerland Alpin Hotel bevindt zich midden tussen de heuvels van het Rothaargebergte. Het hotel ligt net buiten Winterberg en is gelegen in het dorp Grafschaft. Het hotel is uitermate geschikt voor bedrijven en vriendengroepen. De kamers zijn zeer ruim, er is iedere ochtend en avond een luxe buffet en de faciliteiten zorgen voor een goede ontspanning na een wintersportdag. U heeft gratis toegang tot zwembad en sauna.

Niet te vergeten de gastvriendelijkheid van het personeel. U wordt hartelijk onthaald en het personeel zal er alles aan doen om het u naar de zin te maken.

Wanneer u met onze bus reist, brengen wij u iedere dag naar de piste in ongeveer 15 minuten. Aangezien er bijna geen hotel in Winterberg aan de piste ligt, zult u veelal met de auto of bus moeten reizen. Wij brengen u graag naar de skiverhuur en het skigebied van Winterberg.

Een reis op maat
Normaliter gaan groepen voor een weekend naar Winterberg. Een minimum van twee nachten is vaak vereist. In het Sauerland Alpin Hotel is het ook mogelijk om 1 nacht te verblijven. Hiermee bespaart u een hoop kosten en kunt u toch twee volle dagen skien. Wij maken graag een reisvoorstel voor uw groep op maat.