Wintersport
De specialist in groepreizen op maat.
Jeugdherberg Winterberg

Met school op wintersport? Kom naar Winterberg? Het is goedkoop, je hebt een korte reisafstand en de mogelijkheden zijn eindeloos. Jeugdherberg Winterberg is de geschikte locatie voor schoolgroepen. De pistes en apres-ski liggen op loopafstand. De verlichte rodelbaan in Neuastenberg is zeker een aanrader.

Overzicht
Jeugdherberg Winterberg ligt op loopafstand van het Postwiese Skigebied van Neuastenberg. Dit skigebied is een stuk rustiger en voordeliger dan het grotere en meer bekende Winterberg. Het skigebied van Winterberg ligt op slechts 3km rijden met de bus. Indien gewenst brengen wij uw groep iedere dag naar de piste. Dit doen wij geregeld met groepen.

De jeugdherberg beschikt over 170 bedden en diverse groepsruimte. Het ontbijt en avondeten gaat in buffetvorm en wordt gegeten in de eigen eetruimte van uw groep. De kamers worden per groep bij elkaar geboekt en verschillen van 1-persoons tot 8-persoons kamers. Voor de leiding worden uiteraard eigen kamers geregeld. 

Programma
Voor een compleet programma hebben wij alle middelen tot de beschikking. Wij verzorgen de skiverhuur, liftpassen, ski en snowboard lessen, vervoer, accommodatie en eventueel een avondprogramma. Iedere groep is bij ons uniek en daarom zijn de programma's dat ook. Wij maken graag een voorstel voor uw school op maat.