Wintersport
De specialist in groepreizen op maat.
Hotel Winterberg Resort

Voor uw bedrijf, familie of vriendengroep op zoek naar een hotel aan de piste in Winterberg? Hotel Winterberg Resort ligt direct aan de piste, skiverhuur en skischool. Dit luxe hotel beschikt over een zwembad, sauna en solarium.

Overzicht
Bent u voor uw bedrijf of vriendengroep op zoek naar een sfeervol en luxe hotel dat direct aan de piste van Winterberg ligt? In Hotel Winterberg Resort ervaart u een complete wintersportvakantie met uw groep. Het luxe hotel ligt direct aan de piste en starten de langlaufloipes naast het hotel.

Het hotel beschikt over 105 kamers van 1 tot 6-persoonskamers. Tevens ligt direct naast het hotel een vakantiehuis voor maximaal 18 personen.

Speciaal voor de gasten van Hotel Winterberg Resort reserveren wij uw skimateriaal vooraf, zodat het tegenover uw hotel klaar staat bij aankomst. We laten de skipassen direct bij de receptie klaarleggen en voor uw ski- en snowboardlessen wordt u voor het hotel opgehaald door de skischool.

Om uw wintersportvakantie echt compleet te maken gaan we samen met u op stap en ontdekken de apres-ski in Winterberg. 

Met de bus?
Iedere week rijdt de Winterliner naar de sneeuw in Winterberg. Het vertrek is op vrijdagochtend (retour op zondagavond). Bij grote groepen zetten wij een aparte bus voor uw groep in en is de vertrektijd in overleg.