Overzicht reizen Texel
Bloem en Bos I

Voor een groepsaccommodatie tot maximaal 37 personen kun je terecht bij Bloem en Bos I. De accommodatie is ingericht voor schoolgroepen die voor hun kamp of werkweek naar Texel komen.

Lees Verder
Bloem en Bos II

Voor schoolgroepen tot maximaal 20 personen is Bloem en Bos II een uitstekende en zeer centraal gelegen groepsaccommodatie.

Lees Verder
De Zilvermeeuw

De Zilvermeeuw ligt midden tussen de bossen, duinen en het strand. Het is de meeste ideale locatie voor een schoolkamp op Texel. Groepen tot 95 personen verblijven hier op basis van volpension.

Lees Verder
Stayokay Texel

Een modern hostel, centraal gelegen in Den Burg op het eiland Texel. Diverse groepsgroottes kunnen hier terecht voor een volledige verzorgde schoolkamp. Uiteraard een eigen ruimte voor de welbekende Bonte Avond.

Lees Verder
Jonkersbergen

Jonkerbergen, gelegen in Den Hoorn (Texel), is het hele jaar door geopend voor groepen van 15 tot 75 personen. Met tentplaatsen tot 90 personen. Uitstekende groepsaccommodatie voor schoolkampen.

Lees Verder
de Kievit

De Kievit op Texel is een groepsaccommodatie voor maximaal 100 personen. De Kievit is centraal gelegen tussen de Cocksdorp, de Slufter en het Wad. 

Lees Verder
Bloem en Bos

De groepsaccommodatie Bloem en Bos is centraal gelegen op het eiland Texel en daarom een goed startpunt van uw schoolkamp.

Lees Verder