Overzicht reizen Wintersport, Oostenrijk
Neukirchen - Wildkogel

In het centrum van Neukirchen ligt Jugend- & Familienhotel Wildkogel. Het hotel ligt op loopafstand van de gondel en dalafdaling en is een ideale bestemming voor groepen en scholen. Alle 2-, 4- en 6-persoonskamers zijn voorzien van een eigen badkamer met douche e

Lees Verder
Lienz - Haus Sportland

Voor groepen tot 100 personen is Haus Sportland ideaal. De accommodatie is voorzien van faciliteiten als een eigen bioscoop, discotheek en bar. Alleen jullie groep zal hier verblijven. Skien kan in Lienz, Matrei, Kals of St. Jakob.

Lees Verder
Kaprun - Jeugdherberg

Wil je sneeuwzeker op wintersport? Kom dan naar Kaprun. Door de hoge ligging van het gletsjer skigebied ben je hier altijd verzekerd van sneeuw. Je verblijft hier in de jeugdherberg van Kaprun en ligt op wandelafstand van het centrum.

Lees Verder
Axams - Hotel Olympia

Reis met school naar het olympische skigebied van Axamer Lizum. In Hotel Olympia kun je low-budget verblijven op loopafstand van de piste. De aankomst- en vertrekdagen zijn flexibel.

Lees Verder
Matrei - Alpenparks

Speciaal voor schoolgroepen is het Alpenparks jeugdhotel in Matrei gebouwd. Op nog geen 300m van het dalstation gelegen is dit de ideale locatie voor een wintersportreis naar het skigebied van Kals-Matrei in Oostenrijk.

Lees Verder
Neukirchen - Venedigerhof

Tegen de bergen bij Neukirchen ligt de jeugdherberg 'Jugendhotel Venedigerhof'. Een typische schoolbestemming voor een wintersportreis met school. Alle kamers zijn voorzien van douche en toilet. Het skigebied ‘Ski Arena Wildkogel’ is overzichtelijk en uit

Lees Verder