Zekerheden en garanties

Active Adventure biedt zekerheid en daarom zijn wij aangesloten bij:
- Ver.van Kleinschalige Reisorganisaties, VvKR
- Garantiefonds Gespecialiseerde Reisorganisaties, GGTO
- Keurmerk Touringcarbedrijf

VvKR
Active Adventure is aangesloten bij de Vereniging van Kleinschalige Reisorganisaties (VvKR) onder lidnummer 12058. De VvKR komt op voor de belangen van kleine, vaak specialistische reisorganisaties. Via de VvKR bundelen we onze krachten en delen we onze expertise om zowel voor de reisorganisatie als de consument tot een zo groot mogelijke zekerheid en tevredenheid te komen.

Gegarandeerd op reis dankzij GGTO

Met Active Adventure gegarandeerd op reis dankzij stichting GGTO, het Garantiefonds voor Gespecialiseerde Reisorganisaties. Active Adventure is hierbij aangesloten onder lidnummer: 1278

De Stichting GGTO staat er voor garant dat u het reeds betaalde deel van uw reissom terugkrijgt indien de touroperator in inancieel onvermogen zou komen. Dit kan zijn vóór uw vertrek maar ook tijdens uw verblijf op locatie. Bovendien garandeert Stichting GGTO tijdens uw verblijf uw terugreis indien de touroperator, als gevolg van financieel onvermogen, hier niet meer voor kan zorgdragen. Door de touroperator wordt voor deze garantiestelling een vast bedrag van € 15 per boeking in rekening gebracht aan de klant. Hiermee wordt het garantiefonds opgebouwd en onderhouden.

Keurmerk Touringcarbedrijf

Active Adventure is aangesloten bij Stichting Keurmerk Touringcarbedrijf. Wij werken uitsluitend samen met zorgvuldig geselecteerde touringcarbedrijven die het 'Keurmerk Touringcarbedrijf' hebben.

Elk touringcarbedrijf dat is erkend als Keurmerk Touringcarbedrijf biedt extra garanties aan haar passagiers. Deze garanties liggen op het gebied van de veiligheid en het afgesproken comfort van de touringcars, de vakbekwaamheid en de dienstbaarheid van de chauffeurs, de strikte naleving van de rij- en rusttijdenwetgeving en de naleving van de sociale voorschriften van de branche.