Dolfinarium (TIP!)

Ontdek met de hele klas dat dromen werkelijkheid kunnen worden…
Een fee, een nachtmerrie en een klein meisje dat niet kan slapen…Onze dolfijnen zorgen voor een onvergetelijke herinnering tijdens de nieuwe theatershow in het Dolfinarium: ‘De Droomwens’.

Schoolreis
Een schoolreisje naar het Dolfinarium staat garant voor een dag vol spetterend plezier, meeslepende ontmoetingen en bijzondere herinneringen. Geniet met uw klas de hele dag van maar liefst 10 verschillende shows en/of voorstellingen. 
> Lees verder

Ga in 2014 op avontuur in het Dolfinarium! Er zijn meer dan 10 verschillende shows en voorstellingen waarin kinderen kennis maken met de zeezoogdieren van ons park. Met de speeltuinen en de Dier & Doe Game is er veel plezier en spanning te beleven. Kom ook naar de spectaculaire dolfijnenshow Aqua Bella en ga op onderzoek uit in het Roggenrif! We nemen de hele klas mee tijdens een ontdekkingsreis over het park. Zowel stoere bovenbouwers als kleine onderbouwers kunnen hun lol op..

Het hele schoolreisje in één keer geregeld

Wij nemen graag al het werk uit uw handen. Met een telefoontje of email heeft u het hele schoolreis in één keer geregeld. Wij organiseren voor u het vervoer, de entreebewijzen, de lunch en eventueel een reisverzekering voor de hele groep. Zo kunt u zelf ook optimaal genieten van het schoolreisje.