Touringcar huren Den Haag

Een touringcar huren in Den Haag en omgeving

Wilt u een goedkope touringcar huren? Wij verhuren touringcars en bussen in Den Haag en omgeving. Als reisorganisatie beschikken wij over touringcars en bussen voor grote en kleine groepen. Wij hebben bussen vanaf 16 tot en met 92 personen (dubbeldekker). Alle bussen en touringcars voldoen aan het keurmerk touringcarbedrijf. Een extra garantie voor zekerheid, veilig vervoer en hygiene.

Een passende bus
Voor iedere groep hebben wij een passende bus of touringcar. Zo betaald u nooit voor lege stoelen en kunnen wij voordelige prijzen bieden. Al onze wagens zijn voorzien van het Keurmerk Touringcarbedrijf en worden bestuurd door gediplomeerde beroepschauffeurs.

Soorten reizen
Active Adventure is gespecialiseerd in het vervoeren van groepen. Of het nu gaat om een schoolreis, dagje weg of een wintersportreis. Voor alle type groepen hebben wij touringcars en bussen die geschikt zijn voor jullie reis. Hebben jullie veel bagage? Wij hangen met gemak aan aanhangwagen achter uw touringcar.

Direct een offerte aanvragen
Wilt u een touringcar huren in de omgeving van Den Haag. Wij maken graag een offerte op maat en bieden je veilig vervoer in luxe touringcars voor een voordelige prijs.

< offerte aanvragen