Busvervoer Val Thorens

Op vrijdag 21 april 2017 rijden wij weer naar de afsluitende wintersportweek Dutch Week in Val Thorens. Met ieder jaar verse sneeuw en vele zonuren mag u deze week niet missen! Boek direct uw busreis naar de Dutch Week.

Overzicht
Op vrijdag 21 april 2017 rijden wij weer naar de afsluitend wintersportweek ‘Dutch Week’ in Val Thorens. Alle touringcars vertrekken op vrijdagavond, zodat u zaterdagochtend uitgerust aankomt. Een week later vertrekken onze touringcars op zaterdag in de avond. U bent dan zondagochtend weer thuis.

Dutch Week
Nederland kleurt van 22 april t/m 29 mei 2017 het hoogst gelegen dorp van Europa oranje. Met de lentezon op het gezicht is er in Val Thorens nog fantastisch te skiën of snowboarden (tot een hoogte van maar liefst 3.600m!). De jaarlijks terugkerende wintersporters weten als geen ander dat er tijdens de meivakantie nog zeer veel sneeuw ligt.
De Dutch Week valt in een officiële schoolvakantie en is een uitstekend alternatief voor de prijzige krokusvakantie.

Accommodatie
Naast het busvervoer bieden wij u ook diverse accommodaties in Val Thorens. Via de button Dutch Week op onze wintersportpagina vindt u een duidelijk overzicht van al onze accommodaties. Of klik op onderstaande link.
Dutch Week 2017.

Groepen
Reist u met een groep? Vanaf 30 personen is het interessant om uw eigen touringcar af te huren. U bepaalt zelf waar u wilt op- en uitstappen. Naast dat het financieel interessant is, is het vooral ook veel gezelliger om met een eigen bus naar de sneeuw af te reizen.
> Lees verder