Busreis naar ItaliŽ

Iedere week rijden onze Royal Class bussen naar de sneeuw in bijna alle skigebieden in Italie. Deze zogeheten buspendel start op de vrijdag van de kerstvakantie en rijdt tot eind maart.

Overzicht
Active Adventure heeft een eigen buspendeldienst onder de naam 'Winterliner'. De Winterliner start met rijden vanaf de kerstvakantie naar de meest populaire skigebieden in Italie. Alle touringcars vertrekken op vrijdagavond, zodat u zaterdagochtend uitgerust aankomt. Voor de terugreis vertrekken onze touringcars op zaterdag in de avond. U bent dan zondagochtend weer thuis.

Bestemmingen
Vanuit Nederland en Belgie rijden wij met meerdere touringcars naar de skigebieden in Italie. De routes worden zo kort mogelijk gehouden, zodat we snel bij uw bestemming zijn. Bij enkele bestemmingen rijden wij naar een centraal punt in het dal. Vanaf hier stapt u over op een taxi of plaatselijke touringcar. Voor welke bestemmingen dat geldt, leest u in het overzicht van de bestemmingen.

Groepen
Reist u met een groep? Vanaf 10 personen maken wij graag een voorstel op maat. Is uw groep groter dan 30 personen? Dan is het interessant om uw eigen touringcar af te huren. U bepaalt zelf waar u wilt op- en uitstappen. Naast dat het financieel interessant is, is het vooral ook veel gezelliger om met een eigen bus naar de sneeuw af te reizen.
> Lees verder