Busreis naar Oostenrijk

Iedere week rijden de wintersport bussen vanuit heel Nederland naar bijna alle Oostenrijkse wintersportbestemmingen. Deze zogeheten buspendel start op de vrijdag van de kerstvakantie en rijdt door tot eind maart. Zoek en boek eenvoudig online uw buspendel bij Active Adventure.

Overzicht
Active Adventure heeft een eigen buspendeldienst onder de naam 'Winterliner'. De Winterliner start met rijden vanaf de kerstvakantie naar de meest populaire skigebieden in Oostenrijk. Alle touringcars vertrekken op vrijdagavond, zodat u zaterdagochtend uitgerust aankomt. Voor de terugreis vertrekken onze touringcars op zaterdag in de avond. U bent dan zondagochtend weer thuis.

Bestemmingen
Vanuit Nederland en Belgie rijden wij met meerdere touringcars naar de skigebieden in Oostenrijk. De routes worden zo kort mogelijk gehouden, zodat we snel bij uw bestemming zijn. Bij enkele bestemmingen rijden wij naar een centraal punt in het dal. Vanaf hier stapt u over op een taxi of plaatselijke touringcar. Voor welke bestemmingen dat geldt, leest u in het overzicht van de bestemmingen.

Groepen
Reist u met een groep? Vanaf 10 personen maken wij graag een voorstel op maat. Is uw groep groter dan 30 personen? Dan is het interessant om uw eigen touringcar te huren. U bepaalt zelf waar u wilt op- en uitstappen. Naast dat het financieel interessant is, is het vooral ook veel gezelliger om met een eigen bus naar de sneeuw af te reizen.  
Lees verder